0720.456.818 contact@aqservice.ro Str. Petuniei, Nr.7, Bl.150, Sc.A, Ap.20, Et.4 Ploiesti, Jud. Prahova

Echipamente

Stivuitoarele cu contragreutate se construiesc intr-o gama larga de modele. Sunt destinate in special transportului si manevrarii marfurilor paletizate, atat in spatii inchise, cit si in exterior, sunt robuste si stabile, ergonomice, fiabile si usor de intretinut. Se preteaza la o gama larga de aplicatii folosite impreuna cu accesoriile adecvate. Pot fi actionate electric , diesel si LPG . Capacitatea de ridicare: de la 1 tona – pana la 25 tone.

Cere Oferta

Stivuitoarele retractabile sunt echipamente de depozitare usor de intretinut si manevrat , eficiente , ergonomice si fiabile, avand control complet si raza mica de intoarcere, se preteaza a fi folosite in depozitele compacte cu sisteme de rafturi.
Capacitatea de ridicare intre : 1000-3000 Kg.
Inaltimea de ridicare : pana la 12000 mm.

Cere Oferta

Stivuitoarele laterale sunt destinate transportului si depozitarii marfurilor agabaritice, cu lungimi mari, care ar necesita spatii mari de manipulare si transport.
Stivuitoarele laterale confera stabilitate ridicata si siguranta in transport.
Sunt construite in game variate de actionare : electrice ,diesel , LPG.
Capacitatea de ridicare : pana la 30 tone.

Cere Oferta

Sistemele cu ghidare sunt echipamente ce ajuta la maximizarea spatiului de depozitare ,fiind necesar un culoar de lucru de minim 1500mm. Pot fi ghidate mecanic prin sistem de role laterale si sine, sau cu ghidaj inductiv, folosind generatoare de frecventa. Sunt sigure , robuste, ergonomice si eficiente.
Capacitate de ridicare : 1000 Kg – 1600 Kg.
Inaltimea de ridicare : pana la 16000 mm.

Cere Oferta

Stivuitoarele pentru containere sunt echipamente robuste si stabile, asigurand o foarte buna manevrabilitate si transport a containerelor de marfa. Se preteaza la activitatile portuare , micsorand timpii de incarcare si descarcare, avand posibilitatea de a actiona in spatii .

Cere Oferta

Eficiente si cu costuri de intretinere reduse , usor manevrabile si fiabile, sunt oportune pentru profit. Electrotranspalete se produc intr-o gama larga: cu si fara catarg , cu si fara platforma pentru operator , cu capacitate de ridicare de la 1000Kg pana la 2500 Kg.

Cere Oferta

Transpaletele manuale sunt destinate sa usureze activiatea de manevrare a marfurilor in spatii limitate, in special. Sunt construite din otel cu rezistenta ridicata , usor de manevrat si ergonomice.

Cere Oferta

Mesele de ridicare ofera solutia la multiple probleme de ridicare. Cu un design de ”masa de lucru”pot asigura conditii de lucru ergonomice pentru operator, contribuind in mare masura la cresterea productivitatii. Sunt actionate de cilindri hidraulici prevazuti cu supape de descarcare pentru siguranta la ridicare iar coborarea se face cu viteza controlata. Pot fi comandate manual sau electric si pot fi folosite impreuna cu diferite accesorii pentru a face fata unei game largi de situatii.

Cere Oferta

Platformele de lucru sunt folosite in principiu la efectuarea lucrarilor la inaltime, in zonele greu accesibile , putand fi controlate direct de operator datorita facilitatilor multiple pe care le au. Sunt usor de manevrat, sigure si total controlabile de la distanta. Pot fi actionate total electric sau combinat : diesel/LPG-electric.

Cere Oferta

Mașini de măturat manuale sau cu autopropulsie și mașini de măturat pentru uz profesional ,pot fi utilizate în orice mediu de lucru , indiferent dacă doriți să vă măturati căile de acces sau șantierul, curțile de parcare și parcările subterane sau spațiile comerciale de până la 80.000 m².
De la o mașină de maturat manual la o mașină de curățat electro-hidraulic, cu sistem de îndepărtare a prafului, cu perii laterale și de basculare, veți primi unul dintre cele mai fiabile echipamente.

Cere Oferta