Service
. AQService IT este partenerul de service al companiei dumneavoastra. Noi ne focalizam eforturile pentru cresterea productivitatii, scaderea costurilor si cresterea profitabilitatii afacerii dumneavoastra.
Aveti o problema tehnica, aveti nevoie de o piesa speciala pentru stivuitorul sau echipamentul dumneavoastra? Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu echipe mobile de service, complet echipate, 12 ore pe zi, pentru a va ajuta sa rezolvati problemele pe care le aveti si sa va ofere cele mai eficiente solutii.
Departamentul de service va ofera o gama larga de piese de schimb si servicii precum:
 • - intretinerea periodica pe baza unui plan de intretinere;
 • - intretinerea totala si reparatiile capitale programate;
 • - intretinerea periodica pe baza de contract;
 • - intretinere la cerere (reparatii accidentale).

  Cerere Oferta Service
 • Planul de intretinere
  Planul de intretinere este calea prin care ne asiguram ca stivuitoarul beneficiaza de intretinerea corecta , profesionala,conform recomandarilor producatorului. Rapid si simplu acest program este destinat sa mareasca durata de viata a stivuitorului sau echipamentului salvand timpul si banii dvs. Folosind un plan de intretinere putem preveni o parte din defectiunile majore depistind si remediind la timp pe cele minore.
  Intretinerea totala si reparatiile capitale programate
  Intretinerea totala si reparatiile capitale pun capat discutiilor avute in legatura cu intretinerea stivuitoarelor, urmand ca dvs. sa va ganditi si la afaceri in timp ce va ganditi la stivuitoare. Stivuitoarele sau echipamentele sunt sub supravegherea noastra continua ,astfel eliminam total defectiunile majore ce ar putea fi provocate de lipsa de reactie la defectele minore sau neglijenta operatorului. Pentru intretinerea totala dsv. platiti o rata lunara fixa pentru fiecare utilaj.
  Intretinerea periodica pe baza de contract
  Intretinerea periodica este optiunea pentru companiile cu un departament de intretinere ,dar pentru care stivuitoarele nu constituie o prioritate. Se efectueaza in baza unui contract de intretinere la intervale de timp si tipuri de lucrari stabilite.
  Intretinere la cerere (reparatii accidentale)
  Se efectueaza in urma solicitarii dvs. in baza unui contract de service sau in urma unei cereri concrete si are drept scop remedierea problemei sau a problemelor pentru care am fost solicitati.

  CopyRightę AQService 2007
  Powered by webITstart
  Horoscop - Roportal Smarty Web Director Containere Director web Director web
  Find Cat Enclosures Online This site is listed under Machinery and Tools Directory


  Servicii Romania