Echipamente
AQService IT ofera gama completa de echipamente pentru manipulat si depozitat marfa : motostivuitoare , electrostivuitoare , electrotranspalete pietonale cu si fara catarg , stivuitoare laterale , sisteme cu ghidare automata , stivuitoare pentru containere, platforme ridicatoare; precum si accesoriile aferente acestora , menite sa creasca eficienta echipamentelor, sa scada costurile si timpii de lucru. AQService IT va ofera consultanta pentru realizarea proiectului preliminar de depozit si alegerea echipamentelor in concordanta cu tipul de activitate ce o desfasurati si gradul de incarcare.
  Stivuitoare cu contragreutate
Stivuitoarele cu contragreutate se construiesc intr-o gama larga de modele. Sunt destinate in special transportului si manevrarii marfurilor paletizate, atat in spatii inchise, cit si in exterior, sunt robuste si stabile, ergonomice, fiabile si usor de intretinut. Se preteaza la o gama larga de aplicatii folosite impreuna cu accesoriile adecvate. Pot fi actionate electric , diesel si LPG . Capacitatea de ridicare: de la 1 tona - pana la 25 tone.
Cerere Oferta

  Stivuitoare retractabile
Stivuitoarele retractabile sunt echipamente de depozitare usor de intretinut si manevrat , eficiente , ergonomice si fiabile, avand control complet si raza mica de intoarcere, se preteaza a fi folosite in depozitele compacte cu sisteme de rafturi.
Capacitatea de ridicare intre : 1000-3000 Kg.
Inaltimea de ridicare : pana la 12000 mm.
Cerere Oferta  Stivuitoare laterale
Stivuitoarele laterale sunt destinate transportului si depozitarii marfurilor agabaritice, cu lungimi mari, care ar necesita spatii mari de manipulare si transport.
Stivuitoarele laterale confera stabilitate ridicata si siguranta in transport.
Sunt construite in game variate de actionare : electrice ,diesel , LPG.
Capacitatea de ridicare : pana la 30 tone
Cerere Oferta  Echipamente system
Sistemele cu ghidare sunt echipamente ce ajuta la maximizarea spatiului de depozitare ,fiind necesar un culoar de lucru de minim 1500mm. Pot fi ghidate mecanic prin sistem de role laterale si sine, sau cu ghidaj inductiv, folosind generatoare de frecventa. Sunt sigure , robuste, ergonomice si eficiente.
Capacitate de ridicare : 1000 Kg – 1600 Kg.
Inaltimea de ridicare : pana la 16000 mm.
Cerere Oferta  Stivuitoare pentru containere
Stivuitoarele pentru containere sunt echipamente robuste si stabile, asigurand o foarte buna manevrabilitate si transport a containerelor de marfa. Se preteaza la activitatile portuare , micsorand timpii de incarcare si descarcare, avand posibilitatea de a actiona in spatii inchise si greu accesibile macaralelor portuale.   
Cerere Oferta  Electrotranspalete
Eficiente si cu costuri de intretinere reduse , usor manevrabile si fiabile, sunt oportune pentru profit. Electrotranspalete se produc intr-o gama larga: cu si fara catarg , cu si fara platforma pentru operator , cu capacitate de ridicare de la 1000Kg pana la 2500 Kg.
Cerere Oferta  Transpalete
Transpaletele manuale sunt destinate sa usureze activiatea de manevrare a marfurilor in spatii limitate, in special. Sunt construite din otel cu rezistenta ridicata , usor de manevrat si ergonomice.
Cerere Oferta

  Mese de ridicat
Mesele de ridicare ofera solutia la multiple probleme de ridicare. Cu un design de ”masa de lucru”pot asigura conditii de lucru ergonomice pentru operator, contribuind in mare masura la cresterea productivitatii. Sunt actionate de cilindri hidraulici prevazuti cu supape de descarcare pentru siguranta la ridicare iar coborarea se face cu viteza controlata. Pot fi comandate manual sau electric si pot fi folosite impreuna cu diferite accesorii pentru a face fata unei game largi de situatii.
    
Cerere Oferta  Platforme de ridicat
Platformele de lucru sunt folosite in principiu la efectuarea lucrarilor la inaltime, in zonele greu accesibile , putand fi controlate direct de operator datorita facilitatilor multiple pe care le au. Sunt usor de manevrat, sigure si total controlabile de la distanta. Pot fi actionate total electric sau combinat : diesel/LPG-electric.
Cerere Oferta
CopyRight© AQService 2007
Powered by webITstart
Horoscop - Roportal Smarty Web Director Containere Director web Director web
Find Cat Enclosures Online This site is listed under Machinery and Tools Directory


Servicii Romania